Podkast

Rad Crew

– Titanfall er fantastisk

Rad Crew har spilt det nye skytespillet fra Call of Duty-veteranene.

Titanfall blir diskutert i ukens sending.
EA, Rad Crew

Denne uken har titusenvis av Twitch-brukere fått kontroll over Pokémon for Gameboy, og resultatet har vært både kaotisk, frustrerende og underholdende.

I ukens Topp 5-liste fra Rad Crew – som for første gang ble strømmet direkte på Twitch – har podkastvert og spåmann Jostein Hakestad stirret i krystallkulen og funnet fem konsepter som utvilsomt tar Twitch med storm i årene som kommer.

Strider imponerer.

Nøkkelord inkluderer Kim Jong-un, hamstere og automatvåpen.

Strider, Titanfall og Lightning Returns

Med topplisten unnagjort går rogalendingene over til nyhetene, før de snakker om to nye spill som har imponert dem. Først ut er det nye Strider-spillet, som «flyter som smør, har utrolig presise spillmekanikker og føles som en drøm å spille» ifølge Jostein.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Det samme gjør Titanfall.

Det samme gjør visstnok skytespillet Titanfall, som flere av Rad Crew-gutta har kost seg med i betautgave på PC. Den etterlengtede Final Fantasy-tittelen Lightning Returns var de imidlertid ikke like imponert over.

I studio denne gangen følges Jostein Hakestad av Are Næss Fløgstad, Stian Askeland og Alexander Hakestad.

  • Topp 5 ting som vil bli populære på Twitch.tv i fremtiden (00:00-11:00)
  • Nyheter inkludert Irrational Games nedleggelse (11:00-36:00)
  • Titanfall, Lightning Returns og Strider (31.55-1:04)
  • Kommentarer fra forrige episode (1:05-Slutt)
Men ikke Lightning Returns: Final Fantasy XIII.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Les også
Anmeldelse: Strider

Det er produsert 161 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 160
Rad Crew: Episode 159
Rad Crew: Episode 158

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden