Star Wars - Respawn

Titanfall-utviklerens Star Wars-spill skal snart vises frem

Jedi Fallen Order får sin egen live-sending om få dager.

EA/Twitter

På E3-messen i fjor fikk vi vite at Titanfall-utvikleren Respawn Entertainment jobber med et nytt Star Wars-spill kalt Jedi Fallen Order. Nå skal spillet offisielt vises frem, kan vi lese i en melding på den offisielle Star Wars-kontoen på Twitter.

Avdukingen av spillet vil skje i en livesending på Twitch den 13. april, altså førstkommende lørdag. Sendingen starter 1:30 CDT, eller 19:30 på kvelden norsk tid.

Med Twitter-meldingen følger et bilde av en ødelagt lyssabel, men utover det foreligger det ingen flere opplysninger om spillet.

– Banebrytende spillmekanikk

Respawn offentliggjorde at de jobber med et Star Wars-spill allerede i 2016, og selv om opplysningene også den gang var sparsomme kunne prosjektsjef Stig Asmussen avsløre at det dreier seg om et action-eventyr i tredjeperson.

– Fans kan vente seg kvalitet på lik linje med Titanfall, et spill som illustrerer Respawns visjon om å levere førsteklasses action og banebrytende spillmekanikk, skrev Asmussen på studioets nettsider og la til:

– Å utvikle et spill innenfor det stadig voksende Star Wars-universet åpner for utrolig mange muligheter og lar oss boltre oss i en lekeplass uten sidestykke.

Ifølge studioet har de fått på plass et lite, men talentfullt team som jobber med det mye Star Wars-spillet. Hva disse har fått til så langt finner vi altså ut av på lørdag.

Les også: EA holder nytt Play-arrangement i år, men dropper den tradisjonelle presse­konferansen »

Siste fra forsiden