Titanfall vil kun bli å finne på Xbox-konsoller og Windows

Håpet er ute for mech-sultne PlayStation 4-kjøpere.

Titanfall kommer ikke til PlayStation 4.
EA


Titanfall vil forbli eksklusivt for Xbox One, Xbox 360 og Windows. Dette fortalte EA-top Blake Jorgensen i en investorsamtale tirsdag kveld, ifølge Polygon. Dette er første gang EA slår fast at Respawn Entertainments kommende skytespil ikke kan komme på konkurrerende plattformer.

Flere spillere har ytret et håp om at skytespillet skulle finne veien til konkurrerende plattform, da særlig Sonys PlayStation 4, en stund etter lanseringen. Det skjer da altså ikke.

– Fikk nettopp vite det selv

Respawn viste ikke om avtalen før nylig.

Eksklusivitetsavtalen skal være noe som ble inngått nylig. Respawns medstifter Vince Zampella viser til dette i en Twitter-oppdatering samme kveld, der han forteller at eksklusivitet ved lansering alltid var påtenkt, men at EAs avtale om full eksklusivitet var noe Respawn først vikk vite om nylig.

Det betyr dog ikke at Respawn kun blir å utvikle spill til Microsofts plattformer. Call of Duty-veteranen understreker i en senere Twitter-melding at PlayStation 4-spill absolutt ligger i studioets fremtidsplaner.

Storsatsing

Titanfall er et av Xbox One og Microsofts største ess i ermet når det kommer til de nye konsollene. Det flerspillerfokuserte skytespillet har høstet mange lovord på messer og demonstrasjoner for å være noe utenom det vanlige, og vi her i Gamer.no har også vist vår begeistring i et par sniktitter. Senest i september meldte Gamescom-utsendte Jens Erik Vaaler om at Microsoft-fansen har noe godt å glede seg til.

Titanfall er ett av trumfkortene for Xbox One.

– Hver kamp er en pågående serie med taktiske valg. Det å se en titan deise ned fra himmelen er et ganske stilig øyeblikk, men å bytte bort smidighet og bevegelighet mot tyngre skyts og ytterligere størrelse er ikke alltid det lureste valget. Dette, samt fokuset på vertikalitet og bevegelse i flere plan, kan skille Titanfall fra andre skytespill ved lansering.

Titanfall kommer 13. mars 2014, til Xbox One, Windows og Xbox 360. Forhåpentligvis har også Norge fått Microsofts nye konsollalibi, Xbox One, innen da – stuekonsollen har nemlig ikke fått noen klar lanseringsdato her til lands enda. Alt vi vet er at den skal komme tidlig neste år.

Les også: Ingen enspillerdel i Titanfall
Les også: Vi har testet Xbox One

Siste fra forsiden