Tjukkeste konsollen gjennom tidene

Sonys beist så lite bærbar som de kommer.

Sonys opprinnelige Playstation 3 har blitt beskrevet som både en slående og eksklusiv spillkonsoll, og en oppstaset og lakkert brødboks. Men uansett hva man måtte mene om utseendet på konsollen, det er lite tvil om at konsollen er svær. Men hvor kraftig bygd er egentlig Sonys sortlakkerte?

Les også:Xbox 360 på slankern?

Et levende bevis på at det går an å forandre seg.

Den er faktisk den tyngste klumpen spillhardware noensinne lagd. Japanske Famitsu har satt alle de forskjellige konsollene fra de siste 20-30 årene på vekta, og kommet frem til at Sonys Playstation er den tjukkeste gutten i gata med sine drøye fem kilo.

Med så mye å være glad i banker PS3 den tidligere rekordinnehaveren, den første Xboxen. Denne konsollen har alltid vært betraktet som en av de større (og styggere) konsollene, men den er med sine fire kilo nærmest slank i forhold til PS3.

Den letteste konsollen gjennom tidene er nok heller ikke PS3 Slim, men heller den nusselige Game Boy Mico, med fjærlette 80 gram. Hvis vi skal tro ryktene kan det jo hende den anorektiske versjonen av Xbox 360 vil ta førsteplassen når den eventuelt kommer.

(Kilde: 1UP)

Siste fra forsiden