THQ om fremtiden

To kjernespill hvert år

Utgiveren har Red Faction 4, Darksiders 2 og Saints Row 3 under utvikling.

På denne tiden av året legger utgivere fram regnskapene sine og kommer med prognoser om hvordan de kommer til å gjøre det i tiden framover. THQ offentligjorde nylig fjorårets resultat, og endte opp i pluss.

THQ tjente godt på Darksiders

Ifølge Gamespot har THQ-sjef Brian Farrell diskutert firmaets videre planer. Deres strategi er å slippe to titler som er myntet på kjernespilleren hvert finansår. For dette finansåret var spillene Red Faction: Guerrilla og Darksiders.

For det kommende året, som streker seg fra 31. mars i år til samme dato neste år, planlegges det en oppfølger til Red Faction: Guerrilla. Denne oppfølgeren var opprinnelig tiltenkt finansåret etter det neste, men ble skjøvet fram grunnet forgjengerens suksess. Det andre spillet er ferske Homefront, et skytespill hvor du må bekjempe en nordkoreansk okkupasjonsmakt i USA.

Farrell lover at begge spillene skal få fyldig dekning på årets E3-messe, hvor vi også skal få en nærmere titt på selskapets kommende nettspillet lagt til Warhammer 40. 000-universet.

I finansåret 2012 planlegger THQ hele tre kjernetitler. Et av dem er Warhammer 40. 000: Space Marine, som vi ble introdusert for gjennom en lekkasje i fjor. De to andre er oppfølgere til Darksiders og Saints Row 2.

Siste fra forsiden