To nye skytespill fra Midway

Gjennom det amerikanske bladet Game Informer har vi fått vite at Midway jobber med to nye skytespill.

Månedens utgave av det amerikanske spillbladet Game Informer har informasjon om to nye skytespill fra Midway. Nettstedet Firingsquad har lest om spillene, og oppsummert det viktigste for oss nettbrukere.

Det første spillet heter Hour of Victory, og kommer for øyeblikket kun til Xbox 360. Spillet foregår, som den noe glorifiserte tittelen kanskje indikerer, under andre verdenskrig. Gjennom enspillerkampanjen får vi spille som ulike figurer (en spion, en kommandosoldat og en annen figur), og vi får også mulighet til å bruke kjøretøy (alle kjøretøy du kommer over på slagmarken vil være brukbare).

Det andre spillet er BlackSite: Area 51, en etterfølger til Area 51 fra 2005. Dette spillet benytter seg av Unreal 3-motoren, og følger i fotsporene til forgjengeren. Det vil imidlertid ha en mer seriøs tone, og referanser til Irak-krigen, global oppvarming og andre politiske temaer. Ellers loves vi en blanding av konvensjonelle og utenomjordiske våpen, et avansert taktikksystem og en konspirasjonsfylt historie.

Hour of Victory utvikles av NFusion, og kommer i løpet av året. BlackSite: Area 51 utvikles av Midways Austin-studio (som også stod for Area 51), og kommer til sommeren.

Siste fra forsiden