Test FIFA 10 i september

To uker å vente

Demoen av årets FIFA-utgave har fått dato.

I oktober er både FIFA 10 og PES 2010 klare til å knive om fotballinteresserte spilleres oppmerksomhet, men de som foretrekker førstnevnte kan teste spillet litt tidligere. Electronic Arts har nemlig kunngjort at en demo slippes 10. september. Demoen kommer til PlayStation 3 og Xbox 360 gjennom deres respektive nettverk, mens PC-eiere kan laste den ned direkte fra FIFA 10-hjemmesiden.

Demoen lar deg spille en enkelt kamp, og du kan velge å spille som Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille eller Chicago Fire. I tillegg kan du for første gang i en FIFA-demo spille inn filmklipp av kampene dine og laste dem opp på nettet.

I FIFA 2010 loves det forbedret realisme for både angrep og forsvar. Gjennom en rekke små forbedringer skal spillerne nå blant annet bevege seg, skyte og redde på mer naturtro måter, samt være flinkere til å oppdage svakheter i forsvaret eller åpninger for pasninger. Et nytt 360 graders driblesystem skal gi nye muligheter til å spille seg forbi forsvaret, og managermodusen har fått et kraftig løft over fjorårets utgave.

Fullversjonen slippes 2. oktober.

Siste fra forsiden