Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Tony Hawk's Pro Skater-oppussingen selger raskere enn noe annet spill i serien

En million eksemplarer solgt siden lansering.

Activision

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 gjør det stort. Bare litt over en uke etter spillets lansering kan Activision fortelle at oppussingsprosjektet allerede har nådd en million solgte eksemplarer.

Via Twitter sier utgiveren at Tony Hawk's Pro Skater 1+2 har nådd millionmilepælen raskere enn noe annet spill i serien. Activision benyttet også anledning til å gratulere skatekongen selv, Tony Hawk, som igjen takket fans for støtten.

Artikkelen fortsetter under Twitter-videoen.

Nydelig nostalgipakke

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 ble først avduket i mai i år. Som navnet antyder byr spillpakken på gjensyn med de første to spillene i skateserien, med samtlige baner og figurer fra originalutgavene – såvel som noen nye ansikter og selvfølgelig en visuelt ansiktsløft for hele greia.

Gamle spill i ny drakt.
Activision

Vår egen skatespillekspert, Håvard Hofstad Ruud, var blant flere kritikere som lot seg begeistre over oppussingen. I sin anmeldelse skrøt han mye av utvikler Vicarious Vicions, som endelig har klart å lage et Tony Hawk-spill som føles som et Tony Hawk-spill.

– Tony Hawk's Pro Skater 1+2 er en nydelig nostalgipakke for de som vokste opp med og var glad i de tidligste spillene i serien. Begge de to første spillene er pusset opp med alle banene, de samme proffskaterne og det samme uforglemmelige lydsporet.

LES OGSÅ: Nye Tony Hawk's Pro Skater endrer navnet på «mute grab» i hyllest til triksets døve skaper »

Siste fra forsiden