Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2

Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 kommer til Switch i sommer

Activision

To måneder etter at Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 ble bekreftet for Nintendo Switch, har versjonen fått en offisiell slippdato. Spillet ankommer hybridkonsollen den 25. juni, avslørte Activision onsdag.

Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2.
Activision

Det kritikerroste oppussingsprosjektet ble opprinnelig lansert i august 2020, etterfulgt av versjoner for PlayStation 5 og Xbox Series X/S i mars. Pakken solgte raskere enn noe annet spill i serien, med én million eksemplarer revet vekk i løpet av spillets første uke.

Solid samlepakke

Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 samler seriens to første skatespill i én pakke, og gir det hele flere strøk med ny maling. Alle de opprinnelige figurene er med – inkludert Chad Muska, Rodney Mullen og selvfølgelig Tony Hawk selv – pluss diverse nykomlinger. Så godt som alle låtene fra spillenes klassiske lydspor er også på plass.

Av det mekaniske har utvikleren snekret sammen en mer strømlinjeformet opplevelse, med enkelte funksjoner som egentlig ikke kom med før senere i serien. Akkurat dette var en genistrek av Vicarious Visions, skrev Espen Jansen i vår anmeldelse av spillet.

– Tony Hawk's Pro Skater 1+2 er en nydelig nostalgipakke for de som vokste opp med og var glad i de tidligste spillene i serien. Begge de to første spillene er pusset opp med alle banene, de samme proffskaterne og det samme uforglemmelige lydsporet.

Switch-spillere kan også glede seg til transportkaos i Snowrunner.
Lastebilspillet kommer til Switch og Steam i mai »

Siste fra forsiden