Telialigaen - League of Legends

Topp fire ser ut til å være avgjort etter fem runder

– Møter vi Riddle i finalen blir det veldig spennende, sier Dreamz-spiller Bendik «Quickom» Olsen.

Elias «Bråten» Braut og Bendik «Quickom» Olsen tenker begge at sluttspillkandidatene er så godt som klare.
Privat/montasje Gamer.no

SLIK SPILLES FEMTE RUNDE AV TELIALIGAEN LEAGUE OF LEGENDS

Vis mer

Starwish E-sports 0 - 2 Riddle Esport
Dreamz 2 - 0 Northern Light
Reapers 1 - 1 Celestial Gaming
Vanir 0 - 2 Fact MSI

Se resten av kampene som skal spilles fremover i terminlisten »

Sluttspillkandidatene ser allerede ut til å være klare i Telialigaen League of Legends. Med tanke på de resterende kampene, kan det virke som at de som ender opp med sluttspillplass er de lagene vi ser i topp fire allerede nå.

LES OGSÅ: – Jeg håper «Hatrixx» spiller fordi han er en supergod mid-laner jeg kan lære av

Elias «Bråten» Braut, mid-laner for Northern Light kommenterer selv at det kan bli vanskelig å ta igjen forspranget til de andre lagene.

– Det ser nok dessverre ut at det å nå topp fire blir veldig vanskelig. Videre blir det å fortsette som vanlig med scrims og se om vi kan få til noen gode resultater i de siste fire kampene våre.

Den første kampen mellom Dreamz og Northern var nokså jevn med flere slag som gikk frem og tilbake, men Northern trakk det korteste strået og kampen gikk til Dreamz. Videre i kamp to klarte Dreamz å holde på momentumet, og vant overbevisende mot Northern i game to.

Se kampen i opptak på vår Twitch-kanal »

Slik ser tabellen etter femte runde.
Gamer.no

– Virket som vi bare var dårligere individuelt

Elias «Bråten» Braut, mid-laner for Northern

Søndagens kamp gikk dessverre ikke som planlagt for Northern Light, noe som også kan sette en stopper for deres sjanse til å nå sluttspillet. Elias «Bråten» Braut, mid-laner for Northern Light mener selv at det kan bli vanskelig å ta igjen forspranget til de andre lagene.

– Ja ser nok dessverre ut at det å nå topp fire blir veldig vanskelig. Videre blir det å fortsette som vanlig med trening og se om vi kan få til noen gode resultater i de siste fire kampene våre.

Laget ga Dreamz en god kamp i første omgang, men i kamp to så det ut som at alt falt sammen. På spørsmål om hva som gikk galt, svarer Braut.

– Tja, si det. Tenker ikke at det er noe veldig spesifikt som gikk galt. Virket som vi bare var dårligere individuelt og med tapende spillere i hver rolle er det vanskelig å få gjort noe særlig. spesielt når macro-spillet vår ikke var på topp. Skal nevnes at «Kees» tok på seg ryggsekken i kamp én, og nesten klarte å snu gamet for oss.

Les også
Apeks annonserer nytt akademiprosjekt - Apeks Rebels

DISSE SPILTE FOR NORTHERN

Vis mer

Roshan «I am Kees» Visser (Top)
Bennet «Cree» Lill (Jungle)
Elias «Bråten» Braut (Mid)
André «Skohylle» Aspegren (ADC)
Mikael «Syhm» Richvoldsen (Support)

Med dette så har Northern Light fire kamper igjen før de er ferdige med sin første sesong i første divisjon. De skal møte både Fact og Riddle i løpet av disse fire kampene, så dersom de klarer å få lagt inn treningen som må til for å komme opp på de sitt nivå, kan det hende de kan klare å stjele til seg en plassering i sluttspillet.

LES OGSÅ: – Det betyr ingenting at man er ubeseiret

Olsen ser frem til et spennende sluttspill

Bendik «Quickom» Olsen ser frem til et spennende sluttspill
Privat

Dreamz fikk drømmen oppfylt, og klarte å skaffe seg sin andre seier nå under søndagens kamp. Dreamz ligger nå på en komfortabel tredjeplass med ni poeng, og veien videre ser bra ut.

– Når vi blir med i denne sesongens sluttspill blir det det mest konkurransedyktige sluttspillet noensinne, eller så overkjører vi resten av lagene. Om vi møter Riddle i finalen slik jeg tror, blir det veldig spennende, forteller Bendik «Quickom» Olsen, top-laner for Dreamz.

Etter en 33 minutter lang kamp i første runde, vant Dreamz overbevisende i runde to hvor gamet endte nøyaktig ti minutter tidligere, og Dreamz fikk ikke muligheten til å ødelegge basen selv, på grunn av en «surrender-vote» gjort av motstanderne. På spørsmål om hvordan kampene utspilte seg, svarer Olsen.

DISSE SPILTE FOR DREAMZ

Vis mer

Bendik «Quickom» Olsen (Top)
Veselin «Hatred» Popov (Jungle)
Jørgen «Hatrixx» Elgåen (Mid)
Anders «Sharp» Lilleengen (ADC)
Sander «Zhandia» Skogstad (Support)

– I første omgang sovnet «Hatrixx» litt tidlig i mid-lane etter at vi fikk to drap, dermed fikk han dessverre ikke med seg at jeg og «Sharp» ga beskjed om at Fiora var på vei, og han døde. Dette ga en litt uheldig fordel til motstanderen, noe vi ikke gjorde i kamp to. Kamp to fikk vi gjøre som vi ville og vant som vi skulle, avslutter Olsen.

E-sport League of Legends Telialigaen Telialigaen: League of Legends

Les også

Siste fra forsiden