Torchlight-oppfølger i juli

Det Diablo-aktige actionrollespillet har blitt litt forsinket.

Det ble akkurat bekreftet at Diablo III ikke kommer i salg i år, men om du liker actionrollespill i Diablo-sjangeren kan du i det minste glede deg over at Torchlight II, fra Blizzard North-veteranene i Runic Games, kommer i juli.

Spillet har riktignok blitt utsatt litt, da det opprinnelig skulle ha blitt lansert til våren. Grunnen til utsettelsen har visstnok vært arbeidet med Xbox 360-versjonen av det første Torchlight, som kommer i salg 9. mars på Xbox Live Arcade.

– Vi måtte bruke ekstra tid på brukergrensesnittet på Xbox 360, og det presset oss tilbake litt, sa Runic-sjef Max Schaefer (som også var en av hovedmennene bak det originale Diablo) til nettstedet Digital Spy.

Fortsatt i julestemning?

Xbox 360-versjonen av Torchlight har imidlertid ikke bare fått negative konsekvenser for PC-spillere som gleder seg til oppfølgeren:

– Vi har faktisk laget en god del forbedringer og effektiviseringer for Xbox 360-versjonen, som vi i ettertid har fått implementert i PC-versjonen. Vi har bedre lastetider, bedre animasjoner, og det føles veldig bra akkurat nå.

Torchlight II følger tett i forgjengerens fotspor, og lar deg drepe monstre og plyndre skatter i store, datagenererte omgivelser. Den største nyheten denne gangen er en samarbeidsmodus, som lar deg utforske spillets store verden sammen med andre.

Det originale Torchlight fokuserte på utforskning av dype hulesystemer. Slike får vi også i Torchlight II, men denne gangen akkompagneres de underjordiske miljøene av store områder på overflaten også. Her vil monsterslakten foregå i skiftende vær, og underveis vil du oppleve tilfeldige hendelser.

Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Sjekk spillkalenderen vår for å finne ut når årets høydepunkter kommer.

Siste fra forsiden