«TotalBiscuit» er død

Den kjente YouTube-eren led av kreftsykdom.

John «TotalBiscuit» Bain ble 33 år gammel.
YouTube, TotalBiscuit

Spillkritiker og YouTube-er John «TotalBiscuit» Bain er død, 33 år gammel. Han gikk bort 24. mai, etter å ha slitt med kreftsykdom de siste årene. Den triste nyheten ble annonsert på hans Twitter-konto.

Bain fortalte i begynnelsen av mai at han ønsket å legge opp som YouTube-er, etter at han hadde forsont seg med at han ikke hadde lenge igjen å leve.

Kjent spillkritiker og kommentator

John «TotalBiscuit» Bain begynte spillkommentatorkarrieren sin med å lede radiokanalen World of Warcraft Radio mellom 2005 og 2010. Mest kjent er han likevel for YouTube-kanalen TotalBiscuit der han har opparbeidet seg 2,2 millioner følgere siden oppstarten i 2010.

I sine videoer fokuserte Bain mye på PC-spill, forbrukerrettigheter, og kontroversielle strømninger i spillkultur. Det mest populære innholdet hans var «WTF is …»-videoene, der han filmet sine førsteinntrykk av forskjellige spill.

I tillegg ledet han – og var med på – forskjellige podkaster. Mest kjent er nok The Co-Optional Podcast, som han ledet sammen med de andre spillpersonlighetene Jesse Cox og Brooke «Dodger» Thorne. Da han la opp tidligere i mai uttrykte han håp om at podkasten fortsetter uten ham, og at kona Jenna Bain fortsetter å skape innhold på YouTube- og Twitch-kanalene hans.

LES OGSÅ: YouTube-spillkritikeren TotalBiscuit legger opp etter en lang kamp mot kreft »

Siste fra forsiden