TotemBall og NFS: Carbon-demo ute nå

Plattformspillet TotemBall er lansert på Xbox Live, og det samme er en demo av Need for Speed: Carbon.

TotemBall er et musikalsk plattformspill der du kontrollerer Pterry, som må rulle over fjell, øyer, broer og gjennom gigantiske flipperspill for å få tak i de tapte totemene og bringe den groovy Ptolmec-musikk tilbake (fortelles det på Xbox.com). Spillet er utviklet av Strange Flavour, og har nå blitt lansert på Xbox Live, helt gratis.

Spillet benytter seg av Microsoft sitt svar på Sonys EyeToy-system, Xbox Live Vision, og utviklerne lover mulighet for kooperativt spill, fritt-spill-modus som gir oss mulighet til å utforske spillomgivelsene uten å bry oss om konsekvensene og musikk som genereres i selve spillet, av det du foretar deg.

De som ikke har gått til innkjøp av Xbox Live Vision enda (med tanke på at det er i ferd med å lanseres akkurat nå, er det i så fall ikke så rart) kan i det minste glede seg over at EA har gitt ut en demo av Need for Speed: Carbon. Denne er på 1,06 GB, og gir oss mulighet til å teste hvordan gameplayet i det nyeste bilspillet deres arter seg. Vi har ikke spesifikke detaljer om hva demoen inneholder.

Siste fra forsiden