PC-eiere snytes for innhold

Trakk det korte strået

De to viktigste utvidelsene til BioShock 2 kommer aldri til PC.

Det erkedystre skytespillet BioShock står som et av dette tiårets mest kritikerroste spill, og dere lesere belønnet det med en knallsolid 20. plass på leserkåringen av tiårets beste spill

Oppfølgeren har også fått sin runde i rampelyset, og vi gav det i sin tid en ultrarespektabel nier med begrunnelsen at vår anmelder nok en gang ble forelsket i Rapture

Intense scener i BioShock 2.

Med tiden har BioShock 2 fått en rekke utvidelser, store som små, men de to mest sentrale av dem forbeholdes konsolleiere. I en post på utgiver 2K Games' offisielle forum kan en utsendt nemlig berrette at verken Minerva's Den eller Protector Trials vil se dagens lys til PC.

Det skal være flere grunner til dette, og både tekniske problemer og tidsmessige utfordringer nevnes. Dermed er det kun Xbox 360 og PlayStation 3 som får tilgang til de to omfattende utvidelsespakkene.

BioShock-utvikler Irrational Games er for øyeblikket opptatte med å snekre på BioShock Infinite, som blir det tredje spillet i serien. Vi tok en titt på det i august, og fikk regelrett hakeslepp.

Siste fra forsiden