Nytt Bioshock

Trapper opp arbeidet med neste Bioshock

2K

TLDR

  • Nesten fem år etter at 2K kunngjorde planer for et nytt Bioshock-spill, melder utviklerstudioet Cloud Chamber Games at arbeidet trappes opp.
  • Studioet utlyser stillinger innen flere fagområder, blant annet kunst, animasjon, ingeniørarbeid, design, historie og produksjon.
  • Hva vi kan forvente av det nye spillet er per nå usikkert, da 2K ikke har sagt noe om prosjektet siden kunngjøringen i 2019, men tidligere har det vært snakk om en åpen verden.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Nesten fem år har gått siden 2K kunngjorde planer om et nytt Bioshock-spill. Nå melder utviklerstudioet Cloud Chamber Games at tiden omsider er inne for å komme skikkelig i gang.

I en melding på LinkedIn skriver Cloud Chamber-utvikler Jeff Spoonhower at teamet «trapper opp». Han utlyser samtidig en rekke stillinger innen kunst, animasjon, ingeniørarbeid, design, historie og produksjon, som studioet trenger for jobben.

– Vi jobber for tiden med det neste Bioshock-spillet. Vår lidenskap og kjærlighet for denne ikoniske serien er det som bragte oss sammen. Spenningen og ansvaret som følger med å lage det neste innslaget av et så populært spill er det som motiverer oss, skriver Cloud Chamber om arbeidet.

Hva vi kan forvente av spillet er enda uklart, da 2K ikke har sagt noe om prosjektet siden kunngjøringen i 2019. En stillingsannonse fra 2021 antydet at det neste Bioshock-eventyret skulle foregå i en åpen verden, men hvorvidt det har endret seg siden den gang er ikke godt å si.

Den kritikerroste Bioshock-serien begynte i 2007 og det foreløpig siste spillet kom i 2013. Etter lanseringen av siste utvidelse for Bioshock Infinite, ble utvikler Irrational Games lagt ned. Serieskaper Ken Levine har siden startet opp et nytt studio, som jobber med Judas – et spill som bærer mange likhetstrekk til Bioshock.

LES OGSÅ: Netflix lager film av Bioshock »

Siste fra forsiden