Bioshock 4

Bioshock-rykter hevder at seriens neste spill er satt til Antarktis på 60-tallet

2K

To år etter kunngjøringen av et nytt innslag i Bioshock-serien, vet vi enda svært lite om det kommende spillet. En ny rapport hevder imidlertid å kjenne til både settingen og tidsperioden spillet skal foregå i.

Bioshock Infinite fra 2013 er det foreløpig siste spillet i serien.
2K

De ferske ryktene om Bioshock 4 – som enda ikke har noe offisielt navn – stammer fra spilljournalist Colin Moriarty. I en ny episode av podcasten Sacred Symbols (via nettstedet VGC) sa Moriarty at handlingen er satt til 60-tallet, i en oppdiktet by i Antarktis.

– Det finner sted på 1960-tallet, i en by i Antarktis kalt Borealis. Spillet har kodenavn Parkside, og jeg har hørt at utviklerteamet har fått utrolig mye rom for å sørge for at de gjør en god jobb.

Ifølge Moriarty er alt fortsatt veldig hemmeligholdt hos Cloud Chamber-studioet, som har ansvaret for utviklingen. Tankegangen blant utviklerne er også at deres Bioshock-spill kommer til å bli sammenlignet med det neste fra Bioshock-skaper Ken Levine – som jobber med et nytt spill i et nytt studio.

Ryktene stemmer overens med hva VGCs egne kilder har fortalt. Eurogamer har også vært i kontakt med personer med kjennskap til situasjonen, som melder det samme.

Av andre Bioshock-rykter dukket en stillingsannonse opp hos Cloud Chamber i vår, som virket å antyde at det neste spillet får en mer åpen verden enn sine forgjengere. Utgiver 2K har imidlertid ikke kommentert noen av ryktene rundt spillet, så enn så lenge får vi ta alt med en klype salt.

LES OGSÅ: EA varsler store endringer for Battlefield-serien »

Siste fra forsiden