Bioshock

Neste Bioshock blir visst et åpen verden-spill

Stillingsannonse røper nye detaljer.

2K

Det var i slutten av 2019 at 2K bekreftet at et nytt BIoshock-spill var på vei. Siden den gang har vi hørt veldig lite om prosjektet, men nye detaljer antyder at spillet skal foregå i en åpen verden.

Bioshock Infinite fra 2013 er det foreløpig siste spillet i serien.
2K

Som blant annet PCGamesN melder utlyste Cloud Chamber – studioet som har ansvaret for det neste Bioshock-spillet – nylig flere stillinger. Blant det som trengs er en forfatter, som ifølge annonsen må være i stand til å bygge historier satt til en åpen verden.

– Cloud Chamber ser etter en forfatter som kan bli med vårt talentfulle narrative team å bringe Bioshock-verdenen til live igjen. […] Vi håper å finne noen som kan flette inn viktige figurdrevne historier i en åpen verden-setting.

Videre i annonsen forklarer Cloud Chamber at forfatteren skal være med å lage innhold for både hoved- og sideoppdrag. Med andre ord later det kommende spillet til å bli noe ganske annet enn den mer lineære formelen fra tidligere Bioshock-spill – gitt at utvikleren ikke skifter spor igjen.

Som vi skrev i 2019 skal arbeidet med spillet først ha gått i gang for snart seks år siden. Samarbeidet mellom 2K og daværende utviklerstudio Certain Affinity gikk imidlertid i oppløsning, og Cloud Chamber ble satt på saken i 2017.

LES OGSÅ: Age of Empires IV slippes til høsten – får nye sivilisasjoner og kampanjer »

Siste fra forsiden