Dette er BioShock-veteranenes nye spill

The Blackout Club er et skrekkspill med en original vri.

Question Games er navnet på et uavhengig spillstudio som ble etablert av BioShock-veteranene Jordan Thomas og Stephen Alexander. I 2014 ga studioet ut deres første spill, The Magic Circle, og nå har studioet nettopp kunngjort deres neste tittel.

Det nye spillet heter The Blackout Club og er et grøsserspill som skal slippes til PC, PlayStation 4 og Xbox One en gang neste år, dessverre uten en spesifikk dato. Den første teaseren til spillet kan du se øverst i artikkelen.

Dyster samarbeidsgrøsser

Skjermbilde fra teaseren til The Blackout Club.
Question Games

The Blackout Club blir et grøsserspill som byr på et tilsynelatende oppfinnsomt premiss. I spillet er man en tenåring som hver morgen våkner opp full av gjørme og skrammer uten noe minne om hva som skjedde i løpet av natten – derav navnet.

Spillet går ut på slå seg sammen med andre som lider de samme skjebnene for å finne ut hva som er årsaken til de mystiske hukommelsestapene. I jakten oppdager man et nettverk av bisarre undergrunnstunneler og en gruppe mystiske voksne som vil utslette deg.

I spillet må man bruke smarte taktikker for å finte ut de voksne som er etter deg, og selve spillverdenen skal by på mange muligheter til å overvinne hindringene, sier utviklerne på spillets hjemmeside.

Utover dette foreligger det ennå få detaljer om The Blackout Club, men utfra teaseren å dømme ser det hele ut som en både dyster, kreativ og stemningsfull affære. Om spillet høres interessant ut kan du legge igjen e-postadressen på hjemmesiden for å få informasjon om betatesting når den foreligger.

Fe er et annet originalt indiespill: Det når imidlertid ikke helt opp »

Siste fra forsiden