Trine 2 i 2011

Tre ganger så moro?

Det loves mer av det samme, men bedre.

Trine var et fysikkdrevet plattformspill hvor du kunne bytte mellom tre forskjellige personer, som hver hadde unike egenskaper. Ved å effektivt bruke egenskapene deres skulle du løse oppgaver, slåss og komme deg trygt forbi hindringer.

En kriger, en tyv og en magiker går inn på en bar...

Forrige uke avslørte Atlus at de skulle utgi Trine 2, og de første detaljene har som lovet blitt sluppet i anledning E3. Spillet slippes digitalt i løpet av neste vår, og kommer til PC (samt flere, ikke-annonserte plattformer).

Uansett blir det nye fiender, oppgaver og vakre omgivelser for våre tre helter å utforske. Som i originalen kan tre spillere samarbeide, og den store nyheten i Trine 2 er at du nå kan spille med andre over nettet. Dermed trenger du ikke lengre å samle kompisene dine i stua hver gang du vil kjøre flerspiller.

Det skal også være enda større forskjell på de tre hovedpersonene, tyven Zoya, krigeren Pontius og trollmannen Amadeus. Pressemeldingen er litt vag på om det vanker nye egenskaper, men det loves at oppgraderingen av egenskaper har blitt finjustert og skal by på bedre balanse.

Hvis du vil vite mer om konseptet i Trine kan du kikke på vår anmeldelse fra i fjor. Alternativt kan du laste ned demoen.

Det ser iallefall pent ut.

Siste fra forsiden