Konkurranse

Vinn unik samlerutgave av Aion

Tre spill i potten

Bli med i trekningen om tre eksklusive utgaver av NCsofts nye storspill.

NCsoft opplever allerede suksess med den europeiske utgivelsen av det vakre, massive onlinespillet Aion. Her får vi et tradisjonelt, men veltestet, stabilt og underholdende spill, som etterhvert blir dypt og taktisk utfordrende i kamp.

Samlerutgaven i all sin prakt.
Inneholder blant annet denne stilige figuren.

Handlingen er satt i en fantasiverden som har blitt revet i stykker av langvarig konflikt. De engleaktige Elyos kriger mot sine demoniske motparter Asmodian, og begge kjemper mot en dragerase fra underverdenen. Som spiller må du velge side, og deretter kjempe med og mot tusenvis av andre.

Dette kan du vinne

Vi har sikret oss tre eksemplarer av Aion Limited Collector's Edition. Denne samlerutgaven, som kun finnes i et begrenset opplag, inneholder blant annet en 16 cm høy håndtegnet figur av mektige Aiva. Videre får man tilgang til eksklusivt spillinnhold som «Black Cloud Wings», som lar deg fly lenger og «Black Cloud Earring», som gir økt helse og mana. På toppen får man spillets musikk på CD, to eksklusive figuranimasjoner, spesielle farger for å skreddersy utstyret til din spiller og plakat-kart over områdene Elysea og Asmodae, hvor de to spillerstyrte rasene holder til. I tillegg kommer selvsagt spillets klient på to DVD-plater.

For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende to spørsmål:

Konkurransen er nå avsluttet. Vinnerne er kåret og annonsert.

Siste fra forsiden