Tre versjoner av Halo 3

Har du mer penger enn vett? Da er du kanskje interessert i å betale 1400 kroner for Halo 3.

Microsoft har nå kunngjort at Halo 3 kommer i tre ulike utgaver når det lanseres til høsten. Den dyreste er "Legendary Edition", som koster eventuelle kjøpere 1399 kroner. Denne selges i en kopi av hjelmen til en Spartan-kriger, og inkluderer to bonusplater og massevis av kunst fra Halo 3-artist Lee Wilson.

Halo 3: Legendary Edition koster deg 1399 kroner

Den første bonusplaten inneholder "bak scenen"-stoff, inkludert en dokumentar om spillets produksjon, samt et kalibreringsverktøy for grafikk og lyd som kan brukes for å sørge for at spillet tar seg så godt ut som mulig på hjemmekinoen. Den andre bonusdisken inneholder filmmateriale fra Halo og Halo 2 (med utviklerkommentarer), samt en liten Bungie-dokumentar og eksklusivt stoff fra skaperne av Red vs. Blue.

De som har litt større økonomisk sans, men fortsatt har lyst på en litt fancy Halo 3-utgave, kan kjøpe den "vanlige" samlerutgaven, som koster 699 kroner. Denne kommer i metallboks og kommer med den første bonusdisken fra Legendary Edition, samt en bok med historier og kunst fra Halo-universet. Om du bare har lyst på selve spillet, kan du kjøpe den ordinære versjonen for 599 kroner.

Microsoft gjør oppmerksom på at disse prisene er veiledende. De faktiske butikkprisene kan variere noe, avhengig av hvor du velger å kjøpe spillet.

Siste fra forsiden