Tre versjoner av Xbox Next?

I følge en rapport som har dukket opp på nettet vil den neste Xbox-konsollen komme i tre ulike versjoner.

I følge The Inquirer har Microsoft fortalt analytikere og markedsforskere i Storbritannia at Xbox Next vil komme i tre ulike versjoner. To av dem skal i følge rapporten lanseres neste høst, mens den tredje vil følge litt senere.

De to første versjonene er standardutgaven og en versjon som i praksis er lik standardutgaven, men som kommer med en innebygd harddisk (det er allerede gjort rimelig klart at Microsoft ikke planlegger å inkludere en harddisk med standardutgaven av Xbox Next). Dette ser ut til å være en strategi som minner om den Sony er forventet å følge med lanseringen av PS3.

Den tredje versjonen av Xbox Next er imidlertid langt mer interessant, og følger opp noen rykter vi snappet opp tidligere i år. Den ser nemlig ut til å bli en blanding av en Xbox og en PC, og vil komme med en media-fokusert versjon av Windows og kunne kjøre standard PC-programvare og spill. I følge rapporten vil denne "konsollen" også komme med en CD-brenner og trådløst tastatur og mus. Denne skal visstnok ikke lanseres før høsten 2006.

Naturligvis er dette høyst uoffisiell informasjon som bør tas med en klype salt, og Microsoft selv har ikke kommentert saken.

Siste fra forsiden