Vant du Star Trek-spill og film?

Tre vinnere

Her er vinnerne av Star Trek Online, gratis spilletid og Blu-ray-film.

I dag legges det massive onlinerollespillet Star Trek Online ut for salg. Her er du kaptein for et romskip som skal utforske universet etter nye planeter, raser og sivilisasjoner. Alle kjente Star Trek-elementer er med, fra raser som Klingon og Borg, til de ikoniske sirkelskipene.

Star Trek Online Gold Edition.
Blu-ray-utgaven av Star Trek-filmen.

Innholdet ligner på det du finner i den kjente TV-serien, hvor handlingen foregår både på bakken og i verdensrommet. I verdensrommet styrer spillerne et romskip og på bakken styrer de figuren sin, som enten har med seg sitt eget lag eller danner en gruppe med andre spillere. Spilleren loves stor frihet til å justere sin egen figur, og man kan designe rasen og romskipet etter eget ønske.

Forrige uke fikk vi tak i tre eksemplarer av Star Trek Online Gold Edition, som inneholder en eksklusiv t-skjorte, et kart over Alpha Quadrant og fem prospektkort med kunstverk fra spillet. Spesialutgaven har også en kode som gir tilgang på fem kostymer som kan brukes i spillet. I tillegg deler vi ut ekstra spilletid, to Blu-ray-versjoner av Star Trek-filmen fra i fjor, samt en t-skjorte til alle vinnerne.

Tre heldige vinnere

Vi spurte etter navnet på den første Star Trek-spillefilmen, og navnet på den høyeste graden en spiller kan oppnå i Star Trek Online ved lansering. Korrekte svar var Star Trek: The Motion Picture og Admiral.

Her er vinnerne denne gangen:

  • Patrick Håland vant Star Trek Online Gold Edition inkludert 90 dager gratis spilletid, en t-skjorte og Star Trek-filmen på Blu-ray
  • Stig André F. Nordstrand vant Star Trek Online Gold Edition inkludert 30 dager gratis spilletid, en t-skjorte og Star Trek-filmen på Blu-ray
  • Hans Marius Hæhre vant Star Trek Online Gold Edition og t-skjorte

Vi gratulerer!

Siste fra forsiden