Klart for mer Syberia?

Tredje spillet på to formater

Microïds kan bekrefte at de jobber med Syberia 3. Eller er det en spøk?

Franske Microïds melder i dag at de er godt i gang med utviklingen av Syberia 3. Her følger du hovedperson Kate Walker videre på nye eventyr.

Spillet er det tredje i rekken av eventyrspill i beste pek-og-klikk-stil. Etter å ha utforsket Europa i de to første spillene, befinner Kate nå seg i en verden på grensen mellom virkelighet og fantasi. Her indikerer rare, hvite fugler nærværet av utryddede dyrearter.

Vi loves en god miks av spenning, mytologi, økologi og action, og du vil også møte må en mystisk Vic McPherson som er på jakt etter gamle kunstverk og verdifullt elfenben.

Spillet kommer på PC og Playstation 3 i løpet av juni 2010. De to forrige spillene i serien kom på Xbox, og det er uklart hvorfor Microsofts 360 droppes nå.

Det meldes om at spillere kan samarbeide om å løse gåter på tvers av plattformene. Tolker vi pressemeldingen riktig du faktisk samarbeide på denne måten for å kunne fullføre spillet.

PS. Mye tyder nå på at pressemeldingen som ble sendt ut om dette spillet var en uhyre uspektakulær aprilspøk. Vi har kontaktet utvikler for avklaring.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden