Apeks

Trekker seg som daglig leder i Apeks

Denise Anfinnsen trer over i en rolle som kreativ leder i klubben.

Denise Anfinnsen går fra daglig leder-vervet til kreativ leder i Apeks.
Apeks

Denise Anfinnsen gir fra seg vervet som daglig leder i Apeks og stiger inn i ny rolle som kreativ leder i klubben. I sin nye rolle ønsker Denise å ta en mer aktiv rolle i kampen mot trakassering i e-sport- og gamingmiljøet. Det kommer frem i en pressemelding fra Apeks i dag.

Espen Berg Knutsen innstilles som ny daglig leder i klubben, noe som ble kunngjort i offentlige registre i begynnelsen av september. Han gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i Apeks.

Denise Anfinnsen går fra daglig leder-vervet til kreativ leder i Apeks
Apeks

– Jeg gleder meg til å reise videre med dette vinnerlaget, som består av svært kompetente, dedikerte og gode kollegaer, sier Knutsen i pressemeldingen.

Anfinnsen på sin side er henrykt over klubbens nye ansettelse og forteller litt om personen som nå overtar hennes stilling.

– Espen er ett administrativt geni med sin bakgrunn og kompetanse. Han er en inspirasjon når det kommer til ledelse og det å bygge team. Vi vokser fort og da trenger vi Espen for at teamet skal yte best mulig, forteller Anfinnsen til Gamer.no.

LES OGSÅ: Apeks - Last Dance?

Tar opp kampen mot trakkasering

I sin nye rolle vil Anfinnsen gjøre ytterligere for sin hjertesak, nemlig kjempe mot trakkasering i e-sport og gamingmiljøet.

– I tiden fremover må vi ikke gi oss, og gjøre stadig flere tiltak for å prøve å gjøre noe med dette enorme problemet i miljøet. Det er blant annet det jeg skal jobbe med fremover, sier Anfinnsen i pressemeldingen.

Anfinnsen bekrefter til Gamer.no at hun går over i ny rolle etter eget ønske.

– Det er for å kunne fokusere enda mer på det viktige samfunnsansvaret vi som klubb har, og det er å gi alle muligheten til å nyte alt gaming og e-sport har å tilby. Jeg vil ha mer tid til å kunne fokusere på det jeg brenner for; mental helse og alt det kreative vi kan gjøre for å fremme positive budskap, forklarer Anfinnsen.

– Baseres denne avgjørelsen seg også på at klubben har tatt et steg tilbake med Counter-Strike-laget for å evaluere veien videre?

– Absolutt ikke, det handler om meg og hvor jeg selv synes jeg kan utrette den største forskjellen.

LES OGSÅ: Apeks trekker hovedlaget i CS:GO fra alle konkurranser

Kampanjevideo vekker respons

I forbindelse med kvinnedagen 8. mars la klubben ut en sterk video hvor en av klubbens stjerner Joakim «jkaem» Myrbostad spilte under et kvinnelig navn og fikk personlig oppleve hetsen kvinnelige gamere ofte er utsatt for. Kampanjen, som ble kalt «Don’t change your name», fikk stor oppmerksomhet og i følge Anfinnsen er det planer om flere slike kampanjer.

– Det har kommet inn mange ulike forespørsler etter at vi gikk live med «Don’t change your name» og det er disse mulighetene jeg skal ta fatt på og jobbe videre med. Hva det innebærer helt konkret vil dere se fremover.

– Hvordan ser du på fremtiden til Apeks?

– Med stjerner i øynene og stolthet. Vi jobber hver dag for å utgjøre en positiv forskjell og det er ikke noe vi kommer til å slutte med. Fremtiden ser ekstremt lys ut og jeg har fått tilbake en gnist etter at jeg fikk muligheten til å kunne fokusere 100% på «Don’t change your name”, avslutter Anfinnsen.

Siste fra forsiden