Trim hjernen og lag musikk

Indie-yndlingen FRACT lanseres om kort tid.

Phosfiend Systems

FRACT er et førstepersons hjernetrim/utforskningsspill der du må utforske et forlatt miljø og gjenoppbygge ulike maskinerier ved å løse gåter. Ved å vekke verden til live igjen vil du også skape musikk, og hva du hører er et dynamisk resultat av hva du har gjort.

Spillet gir deg også mulighet til å lage egen musikk, og dele den med venner.

Har fått mye ros

FRACT har imponert mange av de som har sett på spillet, og vant studentprisen i Independent Games Festival så langt tilbake som i 2011. Nå har kanadiske Phosfiend Systems endelig annonsert en utgivelsesdato, og den er ikke så langt unna.

Lanseringen vil finne sted 22. april, og kommer i salg på utviklernes eget nettsted, samt digitale distribusjonsportaler som Humble Store, GOG og Steam.

Annonseringen kommer i etterkant av et slags ARG-spill der en gruppe ivrige Steam-brukere allerede har klart å avdekke lanseringsdatoen ved hjelp av spor som utvikleren hadde lagt ut på nettet.

Det kommer mange spennende hjernetrimspill som bruker førstepersons synsvinkel for tiden. Braid-skaperens The Witness er et av de mest kjente, men vi har også lekre saker som Niko: Through the Dream og Mind: Path to Thalamus.

Er du ute etter noe nylansert kan du ta en titt på Ether One.

Siste fra forsiden