Aliens-rollespill stoppet nær fullførelse?

Trist sak

Obsidian-topp får det til å høres ut som det nesten var klart.

Sega har for tiden spillrettighetene til de populære filmseriene Aliens og Predator. Et felles spill med begge monstrene ble sluppet tidligere i år, og Gearbox jobber med Aliens: Colonial Marines.

Et tredje spillprosjekt var også på vei fra rollespillstudioet Obsidian, men det ble kansellert for over et år siden. Joystiq har snakket litt med Obsidian-sjef Feargus Urquhart, og skal vi tro ham var spillet langt inne i produksjonsyklusen da det ble kansellert:

- Hvis du hadde stukket innom og spilt de ferskeste versjonene vi jobbet med ville du ha trodd at det var et ferdigutviklet spill. Vi var så nærme. Det så ut som og føltes som et ferdig produkt.

Urquhart går dessverre ikke i detalj om hvor mye av Aliens-rollespillet som var på dette stadiet da Sega stoppet utviklingen, men oppgir et par detaljer om hvordan sluttproduktet kunne ha blitt. Kampsystemet skulle visstnok være turbasert, og du ville hatt rollen som en marinesoldat. Det skulle også ha vært typiske rollespillelementer som forskjellige klasser og masse utstyr å raske med seg.

Vi får kanskje mer om det kansellerte prosjektet å ergre oss over i begynnelsen av 2011. Fram til da har Obsidian nemlig munnkurv om spillet og arbeidet rundt det.

Siste fra forsiden