Feature

Vinn Hearts of Iron 3

Tung strategi i potten

Vi gir bort fem eksemplarer av Paradox' nyeste, dype og tunge strategispill.

Strategispillet Hearts of Iron 3 kom i salg på den digitale distribusjonstjenesten GamersGate før helgen, og butikklansering følger fredag 14. august. Som i de tidligere spillene i serien handler det om tung strategi på enorm skala, der detaljstyring og militær klokskap går hånd i hånd. Du tar rollen som ubestridt statsleder for ett av verdens land, og føre det gjennom andre verdenskrig på jakt etter heder og ære.

Det er tilstrekkelig informasjon å fordype seg i.
Fem spill gis bort.

– Hitlersimulator uten sidestykke

Det tredje spillet i serien har flere nyheter, blant har spilleren i større grad kontroll på hva man vil forske på. Man får også en helt ny struktur på kommandohierarkiet i forsvaret, og styrkene er mer avhengig av å ha et hovedkvarter med en høyere leder i nærheten av området de kjemper på.

Vår anmelder Marius Jentoftsen omtaler spillet som en «hitlersimulator uten sidestykke», og belønnet spillets kvaliteter med karakteren 9 av 10 i anmeldelsen her på Gamer.no.

– Med sin enorme spennvidde både dybde- og breddemessig, tilbyr det en imponerende database, spillbarhet og administrativ pondus. Det å bestemme seg for en strategi, planlegge, og se planene sine ut i livet, gir deg noen av de mest givende øyeblikkene i et strategispill noensinne, skrev Jentofsten i sin anmeldelse.

Bli med i trekningen

Vi har fem butikkeksemplarer, og har planer om å gi de bort til leserne. For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vinnerne kåres og annonserse her på Gamer.no mandag 17. august.

Siste fra forsiden