Tung trening i tungt regn

Heavy Rain får Move-støtte.

At det er snakk om spesielt harde treningsøkter er vel forresten tvilsomt, men nå er det i alle fall klart at storspillet Heavy Rain får støtte for Sonys bevegelsessensitive kontrollsystem Move.

Les også:Playstation Move annonsert

Det var opprinnelig meningen at spillet skulle være Move-kompatibelt ved lansering, men fordi det kom ut omlag ett år i forveien, ble tittelen sluppet uten denne støtten.

Imidlertid bekrefter Sony i det belgiske magasinet Chief at spillet vil få tilbake støtten så snart Move er i salg til høsten. Sannsynligvis vil denne komme i form av en nedlastbar oppdatering på PSN.

Les også:Anmeldelse: Heavy Rain

Ingen flere detaljer foreligger ennå, så det er uvisst hvordan det nye kontrollsystenet skal implementeres i spillet. Kanskje legges det opp til å herme etter bevegelsene til spillfiguren og bruke Move-kontrollen som inhalator, tannbørste eller hva det måtte være.

Uansett vil jo dette bety at man må spille gjennom spillet på nytt dersom man allerede har rundet det, men med muligheten for ulike valg og utfall underveis, er det kanskje ikke så farlig med noen nye økter.

Les også:Heavy Rain med problemer

(Kilde: Destructoid)

Siste fra forsiden