Turbasert taktikk til Xbox 360

Leketøy i krig

Til høsten er Atlus klar med et nytt taktisk rollespill basert på Zoids-universet.

Zoids er en serie leketøy fra det japanske selskapet Takara-Tomy. Zoids er krigsmaskiner formet som forskjellige dyr, og har gjennom årene vært populære nok til å få flere tegnefilmer, tegneserier og spill basert på seg.

Mekaniske dyr er svært territoriale.

Atlus har nå offentliggjort at de jobber med en oversettelse av et av de nyeste spillene om Zoids. Zoids Assault til Xbox 360 er et turbasert taktisk rollespill hvor du får kommandoen over din egen lille skvadron med mekaniske beist. Atlus lover et utfordrerne spill hvor din gruppe må kjempe mot dårlige odds, og den enste måten å sikre seg seier på er ved kloke taktiske valg og riktig bruk av de mange ulike egenskapene zoidene har.

Du kan selv velge hva slags våpen krigsmaskinene dine skal ha med seg i kamp. Hagler raketter, maskingevær og kanoner er bare noen av de mange våpnene du kan pynte uhyrene dine med. I tillegg kan du under de mange kampene i spillet plukke opp informasjonskapsler som kan oppgrader våpnene og egenskapene til maskinene.

Handlingen i Zoids Assault foregår på en planet som har vært gjennom en omfattende krig. De to nasjonene Maroll og Jamil har siden storkrigen vært låst fast i en kald krig, men en uventet hendelse truer med å kaste dem ut i en ny konflikt.

En mystisk eksplosjon ødelegger en av Marolls militærbaser, og for å finne ut hva som forårsaket eksplosjonen sender de to grupper med spesialagenter for å infiltrere Jamil. Din oppgave i spillet er å lede den ene av gruppene, finne sannheten, og knuse alle motstandere som er uvettige nok til å komme i veien for deg.

Zoids Assault blir sluppet i statene til høsten. Det er foreløpig ikke annonsert noen europeisk utgivelse.

Siste fra forsiden