Xbox Live med egen TV-kanal?

TV på TV

For noen kroner ekstra får du muligens noe helt nytt på Xbox 360 i fremtiden.

Xbox Live har utviklet seg voldsomt de siste årene, både når det gjelder tilgjengelighet på blant annet spill og sosial tjenester.

Får vi TV-kanal også?

Nå virker det som Microsoft vil ta det hele et steg lengre. Ifølge Bloomberg foreligger det nemlig planer om en egen TV-kanal på nettverket. Det snakkes om at Microsoft har vært i samtaler med tidligere News Corp.-sjef Peter Chemin for å lage en kanal som skal være eksklusiv for gullmedlemmer av Live.

Kanalen vil kjøpe inn programmer som allerede er sendt andre steder, samt presentere unikt, nytt innhold. Eierskapet vil bli delt mellom Microsoft og Chemin, og målgruppen skal være "det unge, mannlige publikum". Det var snakk om at Conan O'Brien skulle ha et eget show på kanalen, men det ble aldri noe av.

Den mulige kanalen blir imidlertid ikke gratis, og i USA snakkes det om å øke prisen for gullmedlemskap med 1-2 dollar i måneden for å finansiere herligheten. Hvis kanalen kommer til Norge kan vi fort snakke om 20 kroner per måned, eller 240 kroner året.

Akkurat nå blir imidlertid pris bare spekulasjoner, for vi vet ikke så mye mer om kanalen – hvis den i det hele tatt blir en realitet.

Siste fra forsiden