Halo - TV

TV-serien basert på Halo kommer neste år

Nærmer seg premiereklar åtte år etter kunngjøringen.

Illustrasjonsbilde fra Halo Infinite.
343 Industries

Snart åtte år har gått siden Microsoft kunngjorde en TV-serie basert på Halo-spillene. Siden den gang har det vært mye frem og tilbake, men torsdag ble det klart at serien får premiere til neste år.

Her er logoen til Halo-serien.
Paramount

Det var Paramount+ som fikk dele nyheten via Twitter. I en heller kort melding bekreftet den amerikanske strømmetjenesten av Halo-serien – som produseres av Showtime – blir å se i 2022.

Lang utviklingstid

Halo-serien ble opprinnelig annonsert i 2013, under en Xbox One-presentasjon fra Microsoft. Den gang var det selveste Steven Spielberg som skulle lede prosjektet, før han ble byttet ut med Rise of the Planet of the Apes-regissør Rupert Wyatt og deretter Otto Bathurst – som blant annet regisserte Robin Hood-filmen fra 2018.

Serien strekker seg over ti episoder, og skal ta for seg kampen mellom mennesker og Covenant-rasen – som er hovedkonflikten fra Halo-spillene. Utover det vet vi enda ganske lite om handlingen, men rollelisten er i det minste klar.

Mannen som tar på seg Master Chief-drakta er kanadiske Pablo Schreiber, kjent fra Orange is the New Black. Han får blant annet selskap av Jen Taylor, som har spilt Cortana i samtlige Halo-spill siden 2001 og som inntar den samme rollen i TV-serien.

Fans venter fortsatt på det neste Halo-spillet.
Halo Infinite skal etter planen slippes til høsten »

Siste fra forsiden