Tyven med hale inntar PSN

Final Fantasy IX er definitivt på vei.

Final Fantasy-trioen som ble sluppet til Playstation på 90-tallet – spill sju, åtte og ni i serien – regnes i dag blant mange som de absolutte høydepunktene for serien. Hvilket av de tre som er best hersker det alt annet enn enighet om, men alle har opparbeidet seg en egen respektabel og lojal fanskare.

Clouds Final Fantasy VII og Squalls Final Fantasy VIII er allerede å få tak i gjennom PSN. Det vil glede Zidane-fans at også Final Fantasy IX endelig har fått dato. 20. mai er dagen japanerne får fyre opp det nyeste av de tre på sine Playstation 3. Da er det bare et spørsmål om tid før vi også vi europeere får gjenoppleve det gigantiske rollespillet.

Final Fantasy IX var spillet som gikk tilbake til seriens middelalderrøtter, etter to futuristiske forgjengere. Spillets handling tok for seg den karismatiske tyven Zidane og den frivillig kidnappede prinsessen Garnett, spillet huskes kanskje mer enn noe annet for det absurde og usedvanlig sjarmerende karaktergalleriet. Vivi, Freia og Steiner er alle navn vi vil huske i lang tid fremover.

Les også:Final Fantasy IX til PS3
Les også:Gir etter for presset
Les også:Final Fantasy VIII på PS3


(Kilde: Joystiq)

Siste fra forsiden