The Division 2 - Operation Dark Hours

Ubisoft ber om spillernes hjelp til å gjøre alt klart for The Division 2s første raid

Utsetter raidet og ruller ut testservere.

Ubisoft

The Division 2 har introdusert en rekke nyvinninger til skytespillserien, men en av de spillere har vært mest spente på er raids – samarbeidsoppdrag for opptil åtte spillere. Det første av disse skulle etter planen lanseres 25. april, men nå forteller Ubisoft og Massive at vi må smøre oss med litt mer tålmodighet.

Spillere får ikke bryne seg på The Division 2s første raid helt enda.
Ubisoft

Via sine nettsider forklarer utvikleren at raid-oppdateringen, kalt Title Update 3, nå kommer en gang i mai. Årsaken til utsettelsen er konstruktiv kritikk som teamet fikk etter lanseringen av spillets forrige store oppdatering, som blant annet introduserte det nye Strongold-oppdraget Tidal Basin.

– Den endelige lanseringsdatoen for Title Update 3 vil bestemmes ut ifra resultater fra videre testing og balansering av spillet. Operation Dark Hours (navnet på raidet, journ.anm) blir deres største utfordring hittil, og vi ønsker å sørge for at vi har vært gjennom grundig testing av de mange balanseendringene som kommer til både spiller-mot-miljø og spiller-mot-spiller, samtidig som vi vil lytte til deres tilbakemeldinger før vi introduserer raidet, skriver utvikleren.

Introduserer testserver

I et forsøk på å utvide samarbeidet med fansen, vil Massive introdusere testservere for The Division 2. Fra og med 17. april kan PC-spillere teste planlagte endringer for Title Update 3 og gi tilbakemeldinger før de rulles ut til fullversjonen.

Utvikleren påpeker imidlertid at Operation Dark Hours-raidet ikke blir tilgjengelig via testserverne. Målet er nemlig at spillere på samtlige plattformer skal få sjansen til å utforske nyvinningen samtidig, lyder forklaringen.

Her på bruket likte vi The Division 2 svært godt.
Vår anmelder roste variasjonen, men savnet en bedre historie »

Siste fra forsiden