Ubisoft bringer Soulcalibur til Europa

Japansk action får europeisk utgiver

Soulcalibur IV og Soulcalibur Legends kommer begge til Europa via Ubisoft.

Ubisoft har nå kunngjort at de vil lansere Soulcalibur IV og Soulcalibur Legends i vår del av verden. Soulcalibur IV kommer til Xbox 360 og PlayStation 3, mens Legends er eksklusivt for Wii. Begge spillene skal lanseres til sommeren.

Lekker grafikk i Soulcalibur IV

Soulcalibur IV er det nyeste spillet i den kritikerroste Soulcalibur-serien. Spillet fortsetter der spill nummer tre slapp, og inneholder både nye og gamle kamphaner. Blant de nye figurene vi får tilgang til finner vi, merkelig nok, Darth Vader og Yoda fra Star Wars.

Utviklerne lover å ta slåssingsjangeren inn i neste generasjon, med fotorealistiske miljøer, bedre kunstig intelligens og et nytt kampsystem. Du vil også få muligheten til å lage og utvikle dine egne slåsskjemper, med unikt utseende og unike egenskaper.

Soulcalibur Legends er et tredjepersons actioneventyr som foregår i tiden mellom Soul Blade og Soulcalibur. Her følger vi Siegfried og andre kjente figurer fra serien, som alle er på jakt etter total makt. Dette vil de prøve å oppnå ved å kombinere ale bitene av det legendariske sverdet Soul Edge.

Her får spillerne benytte seg av begge Wii-kontrollerne for å utføre dødelige angrep i kamp mot horder av fiender og farlige sjefer. Spillet kommer med over ti ulike spillmiljøer i kampanjen.

Kampanjen kan også spilles i samarbeid med en venn. To spillere kan også konkurrere om å ta ut flest mulig fiender, eller bare kjempe mot hverandre for å se hvem som er best.

Siste fra forsiden