Ubisoft gir bort Assassin's Creed 3 gratis til PC

OPPDATERING: Nå er spillet tilgjengelig.

Ubisoft

Oppdatering: Du kan laste ned spillet fra Ubisofts nettsider nå.

Opprinnelig sak følger:

Det siste halvåret har Ubisoft gitt bort ett spill til PC gratis hver måned for å markere sine 30 år som spillutvikler. Nå, fra og med 7. desember, runder de av hele kampanjen med å gi bort Assassin's Creed III.

For å sikre deg spillet må du hente det på Uplay eller Ubisofts nettsider i løpet av den neste måneden. Da blir det ditt til odel og eie for alltid (eller i hvert fall så lenge Ubisofts servere består).

Dette blir det sjette spillet selskapet gir bort, etter Prince of Persia: The Sands of Time, Rayman: Origins og Beyond Good & Evil, og nå sist Far Cry 3: Blood Dragon.

Den amerikanske frigjøringskrigen

Assassin's Creed 3 ble sluppet til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 høsten 2012. En Wii U-versjon ble også sluppet senere samme år. I spillet tok vi opp tråden til Desmond i historiegravingssimulatoren Animus, samtidig som vi stiftet bekjentskap med hans mohawk-forfader Ratonhnhaké:ton, også kjent som Connor, og hans liv under den turbulente tiden rundt den amerikanske frigjøringskrigen.

Assassin's Creed 3.
Ubisoft

Undertegnede hadde mye godt å si i min anmeldelse av Assassin's Creed 3 da det kom ut, men jeg påpekte at spillet hadde både sterke og svake sider.

– Det er svært vanskelig å samle tankene rundt Assassin’s Creed III. Spillet er så omfattende, så enormt og ambisiøst at det kan bli for mye til tider. Dette merkes best i spillets historie, som på tross av høyt ambisjonsnivå ikke makter å være konsis og komplett nok i formidlingen. Den kan engasjere, men de fleste vil klø seg litt i hodet av plothull, et enormt figurgalleri og en skuffende sluttsekvens.

– Så vinner spillet desto mer på ambisjonene rent spillmekanisk. Variasjon, nyvinninger og gjennomtenkte systemer gjennomsyrer Assassin’s Creed III fra topp til tå. Sjelden vil du finne deg i traurige situasjoner, ettersom spillet er flink til å tilby både komplekse og enkle alternativer. Det samme gjelder kampsystemet, der det stort sett er opp til en selv hvor innviklet en ønsker å gjøre det, mente jeg i 2012.

Serien får også en filmadapsjon neste år.
Se den første traileren til Assassin's Creed-filmen »

Siste fra forsiden