Ubisoft gjør det lettere å tjene spillvaluta i For Honor

Spillernes opprør mot mikrotransaksjoner har blitt hørt.

Ubisoft

For nøyaktig en uke siden skrev vi om For Honor-fansens misnøye over mikrotransaksjonene i kampspillet. Grunnet overprisede kosmetiske gjenstander og langsom opptjening av «Steel» – spillets valuta – mente mange at Ubisoft nærmest presset spillere til å bruke ekte penger for å skaffe seg mye av innholdet i spillet.

Nå skal det være lettere å tjene stål i For Honor.
Ubisoft

Ubisofts forsvar av mikrotransaksjonene førte bare til enda mer sinne, og nå har utvikleren gitt etter for spillernes ønsker.

Stål til folket

I en ny oppdatering for For Honor – som ble lansert i dag – skrur Ubisoft opp mengden med Steel man tjener i spillet. Alt fra vanlige kamper til utføring av oppdrag resulterer nå i mellom 25 og 50 prosent mer stål enn tidligere.

Ifølge utvikleren kan dette løfte inntektsnivået med 45 prosent i løpet av de to første timene med spilling per dag. Dette vil igjen trolig redusere presset spillere føler for å bruke ekte penger på spillet.

Ved siden av løftet om mer Steel introduserte oppdateringen også et par andre endringer. Blant annet får spillere igjen kjempe på River Fort-brettet, som ble fjernet i begynnelsen av mars. Dersom alt går bra med den første reintroduseringen vil Ubisoft også bringe tilbake High Fort-brettet etter hvert.

Ellers har hver av heltene i spillet fått nye klær, og Ubisoft bekreftet at teamet fortsetter arbeidet med å forbedre spillopplevelsen:

– Vår førsteprioritet akkurat nå er å stabilisere spillopplevelsen. Våre fremste ingeniører jobber med å fikse tilkoblings- og matchmaking-problemene som har dukket opp etter lanseringen, forklarte produsent Stéphane Cardin.

Vi likte For Honor godt.
Vår anmelder kalte spillet et enormt engasjerende blodbad »

Siste fra forsiden