Alle kan være med å teste For Honor neste uke

Ubisoft har invitert til en siste, åpen betahelg for spillet.

Om du enda ikke har fått svinge sverdet i en av For Honors alfa- eller betatester får du en siste sjanse neste helg, når Ubisoft holder en siste beta før action-spillets lansering den 14. februar. Hvem som helst kan delta under testperioden, som er tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One fra 9. til 12. februar.

For Honors åpne betatest byr på en smakebit av det endelige spillet.
Ubisoft

Den åpne betaen blir ganske lik som de tidligere testene av spillet, men introduserer en helt ny modus. «Elimination»-modusen er en kamp mellom to lag på fire spillere, der målet er å utslette motstanderlaget. Spillere som dør gjenoppstår ikke før runden er over, og laget som først vinner tre runder går av med seieren.

I tillegg til Elimination kan spillere prøve tre andre moduser, seks brett og ni av spillets totalt 12 spillbare figurer.

En sverdkamp for livet

I For Honor møtes vikinger, riddere og samuraier til brutale kamper på én og samme slagmark. Spillet byr på blodige sverdkamper og blander inn elementer av slåssespill og strategi, noe vår skribent satte stor pris på i sin sniktitt:

– Spillet slår de tre distinkte folkeslagene sammen på en overbevisende måte, med en visuell stil som både utjevner og setter søkelys på de enorme forskjellene fra kriger til kriger. […] For Honor er dermed like deler slåssespill som det er strategi, og når man først får en forståelse for de dypere mekanikkene og tankespillene som foregår underveis, er det få andre spill som kan by på like spennende flerspillerkamper, skrev Espen Jansen.

Er du ute etter en litt annen type flerspillerkamper?
Til helgen kan du spille skytespillet Rainbow Six Siege helt gratis »

Siste fra forsiden