Kast deg inn i kampene mellom riddere, vikinger og samuraier i januar

Oppdatert: Ubisoft har bekreftet datoen for For Honors lukkede betatest.

Oppdatering 11. januar: Ubisoft har bekreftet at For Honors lukkede betatest vil avholdes fra 26. til 29. januar på PC, PlayStation 4 og Xbox One. Alle som ønsker å delta kan fortsatt melde sin interesse ved å registrere seg på spillets nettsider.

Dersom du ikke blir plukket ut som tester trenger du ikke vente lenge på din neste sjanse til å spille For Honor, da lanseringsdatoen er satt til den 14. februar.

Opprinnelig sak følger.

Ubisoft har annonsert en lukket betaperiode for For Honor, som skal avholdes i januar 2017. De endelige datoene er foreløpig ikke fastsatt, men interesserte spillere kan alt nå registrere seg på spillets nettsider for å få sjansen til å delta.

For Honor kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One, men hvorvidt betaen blir tilgjengelig på samtlige plattformer er foreløpig uklart.

Velg din fraksjon

Du kan være med å teste For Honors kamper i januar.
Ubisoft

Før man kan slutte seg til For Honor-kampene må man velge hvilken fraksjon man ønsker å kjempe for: riddere, vikinger eller samuraier. Prestasjonene dine under betaen vil tjene opp poeng for din valgte fraksjon, og laget som til slutt står igjen med flest poeng går av med seieren i betaens «War of the Factions»-konkurranse.

Ubisoft påpeker at valget av fraksjon ikke har noen betydning for hvilke figurer du faktisk kan spille som. Velger du for eksempel viking, står du fortsatt fritt til å spille som en ridder eller samurai, men alle poengene du tjener opp tildeles vikingene.

Når betaen er over vil konkurransen avsluttes og det seirende laget vil belønnes med noen hittil uannonserte premier. Poengkrigen mellom fraksjonene vil imidlertid fortsette i fullversjonen, der man hele tiden skal kjempe for kontroll over spillets tre territorier.

Nye trailere

«Peacekeeper»-klassen kjemper for ridderne.
Ubisoft

Ved siden av betaannonseringen avdekket Ubisoft noen nye detaljer rundt det kommende spillet. Blant annet fikk vi en fersk historietrailer – som du kan se øverst – som forklarer hvordan riddere, vikinger og samuraier endte opp på samme slagmark.

I tillegg gav utvikleren oss en nærmere kikk på tre av figurene man kan spille som i For Honor, kalt «Shugoki», «Warlord» og «Peacekeeper». Disse har fått hver sin trailer, som du kan se på Ubisofts Youtube-kanal.

Les også
Anmeldelse: For Honor

For Honor skal lanseres 14. februar 2017.

Vi fikk prøve For Honor tidligere i år.
Les vår sniktitt på spillet her »

Siste fra forsiden