Til helgen kan du spille For Honor gratis

Nye helter, dedikerte servere og annet innhold er også på vei til kampspillet.

Ubisoft har annonsert en gratisperiode for kampspillet For Honor, som går av stabelen førstkommende helg. Fra 10. til 13. august kan de som enda ikke har plukket opp spillet hive seg inn i kampene på PC, PlayStation 4 eller Xbox One.

Se når gratisperioden begynner for deg.
Ubisoft

I løpet av gratishelgen får nye spillere smake på samtlig innhold fra fullversjonen. Dette inkluderer 14 forskjellige figurer og fem ulike flerspillermoduser, samt en kampanjedel som kan oppleves enten alene eller sammen med en venn på nettet.

Spillere som ønsker å beholde fremdriften sin etter helgen kan plukke opp fullversjonen og fortsette akkurat der de slapp. I forbindelse med gratisperioden selges For Honor til halv pris på samtlige plattformer, forteller Ubisoft.

Nye helter på vei

Eiere av For Honor fikk nylig mer å glede seg til, med kunngjøringen av spillets tredje sesong. Utvidelsen, kalt Grudge and Glory, kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 15. august, og introduserer nytt innhold og nye måter å spille på.

Øverst på listen over nyheter er de to heltene Highlander og Gladiator, som kjemper for henholdsvis vikingene og ridderne. Disse blir tilgjengelige uten ekstra kostnad for sesongpasseiere, mens alle andre må ut med 15.000 Steel – spillets valuta – for å låse dem opp. Uten sesongpass må man også vente til 22. august på å få heltene.

Ubisoft har store planer for For Honor.
Ubisoft

Utvidelsen byr ellers på to nye brett, diverse nytt utstyr og nye tilpasningsmuligheter for heltene. Ifølge Ubisoft kan spillere også forvente noen justeringer til kampsystemet, som skal skape bedre balanse mellom offensive og defensive spillestiler.

Utvikleren hintet til slutt om lanseringen av spillets fjerde sesong i november, og minnet samtidig om den planlagte overgangen til dedikerte servere. Sistnevnte skal forbedre flerspilleropplevelsen drastisk, men når endringen vil implementeres er foreløpig uvisst.

Vi likte For Honor godt.
Vår anmelder kalte spillet et enormt engasjerende blodbad »

Siste fra forsiden