Over seks millioner spillere var med på betatesting av For Honor

Action-spillets beta var en av de mest populære for Ubisoft noensinne.

For Honor, Ubisofts nyeste storspill, ble lansert i de stille morgentimer på tirsdag 14. februar. Gitt spillets fokus på nettbasert flerspill – som først ble tilgjengelig på lanseringsdagen – er det foreløpig ikke mange anmeldelser å finne for spillet, men Ubisoft har allerede begynt å feire spillets suksess.

For Honor samler riddere, vikinger og samuraier på samme slagmark.
Ubisoft

I en pressemelding forteller utvikleren at til sammen seks millioner spillere deltok under de lukkede og åpne betatestene av For Honor. I løpet av de forskjellige testperiodene la spillere på PC, PlayStation 4 og Xbox One inn over to milliarder minutter i spillet. For de som lurer er det omtrent fem og en halv time per spiller, eller til sammen drøye 3800 år.

Med 1,8 millioner PC-deltakere kapret For Honor også rekorden som Ubisofts største PC-beta noensinne.

Blodige kamper på en historisk ukorrekt slagmark

I For Honor møtes vikinger, riddere og samuraier tilblodige kamper på en ikke helt historisk korrekt slagmark. I tillegg til en enspillerkampanje byr spillet på flerspillerkamper i en rekke moduser, der spillere får svinge sverdet som en av 12 forskjellige helter – fire fra hver fraksjon.

Ved siden av vanlig spilling har For Honor også en kamp for kontroll av spillverdenens territorier, som utkjempes mellom de tre fraksjonene. Spillere velger seg en fraksjon å kjempe for, og prestasjoner i flerspillerkamp bidrar til en total poengsum for hver spillers lag.

Poengkrigen varer over en periode på ti uker, hvorpå en ny rangert sesong begynner. For hver nye sesong vil Ubisoft også lansere nytt tilleggsinnhold for spillet, som kan kjøpes separat eller fås gjennom For Honors sesongpass.

Vår anmelder svinger både samuraisverd og vikingøks så svetten renner, og en anmeldelse av spillet vil publiseres så snart som mulig.

Det er ikke bare lanseringslykke hos Ubisoft for tiden.
Nylig ble South Park: The Fractured But Whole utsatt igjen »

Siste fra forsiden