Spill Rainbow Six Siege gratis til helgen

Ubisoft har også annonsert nytt ekstrainnhold for skytespillet.

Den første helgen i februar kan du prøve Rainbow Six Siege helt gratis på enten PC, PlayStation 4 eller Xbox One. Det skriver Ubisoft i en pressemelding.

Ingen vinduer er trygge i Rainbow Six Siege.
Ubisoft

Alt du må gjøre for å delta er å laste ned spillet fra enten Uplay, PlayStation-butikken eller Xbox-butikken, avhengig av hvilken plattform du foretrekker. Velger du en av konsollutgavene, er det imidlertid verdt å merke at du trenger PlayStation Plus-abonnement eller Xbox Live Gold-medlemskap for å spille på nettet.

Når du får tilgang kommer også an på hvilken plattform du velger, og du kan se en oversikt over gratishelgens åpnings- og avslutningstider nedenfor:

  • PC: Fra 19:00 2. februar til 22:00 5. februar.
  • PlayStation 4: Fra 19:00 2. februar til 19:00 6. februar.
  • Xbox One: Fra 09:01 2. februar til 08:59 6. februar.

Gratisutgaven av spillet inneholder absolutt alt du finner i fullversjonen, slik at du kan prøve samtlige brett, moduser og klasser. Ønsker du å plukke opp fullversjonen etterpå, får du ta med deg all fremdriften din fra gratishelgen.

Nytt innhold på vei

Se en av de nye operatørene som introduseres i Velvet Shell. (Video: Ubisoft)

I november i fjor besluttet Ubisoft å forlenge sin satsning på Rainbow Six Siege, og vi ble lovet enda et år med ekstrainnhold til spillet. Nå har utvikleren kunngjort at den første nye innholdspakken, som har fått navnet Velvet Shell, vil lanseres 7. februar.

Velvet Shell introduserer to nye klasser, også kalt operatører, samt et nytt brett til skytespillet. Det kommende «Coastline»-brettet er satt til kysten av Ibiza, der spillere blant annet får i oppdrag å vokte en berømt nattklubb.

Flere detaljer om den kommende innholdspakken vil avsløres under helgens Six Invitational-messe i Montreal.

Her på bruket fikk Rainbow Six Siege en god mottakelse.
– En fornøyelig og intens spillopplevelse, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden