Ubisoft - Project Q

Ubisoft har offisielt avduket Project Q etter flere lekkasjer

Åpner registrering for å teste flerspillerspillet.

Ubisoft

Et mystisk Ubisoft-spill kalt Project Q dukket først opp i fjorårets store Nvidia GeForece Now-lekkasje. Ryktene om prosjektet tok til igjen den siste uka, og lørdag kom den offisielle bekreftelsen.

Avdukingen av Project Q – som etter alt å dømme bare er spillets arbeidstittel – kom i en kort Twitter-melding. Der fortalte Ubisoft at det dreier seg om en lagbasert spiller-mot-spiller-affære, som enda er tidlig i utviklingsfasen.

De som er interesserte kan melde seg på for testing av Project Q via Ubisofts nettsider. Når dørene åpnes og hva som blir tilgjengelig for testdeltakere er imidlertid ikke ikke fastsatt.

Hvordan spillet skal fungere kom heller ikke frem i kunngjøringen. Utvikleren gjorde det imidlertid klart at dette ikke er battle royale, og at Project Q vil by på forskjellige «PvP»-moduser.

Ubisoft benyttet også anledningen til å fortelle at det ikke foreligger noen planer om å introdusere NFT-er i Project Q. Det etter at selskapet fikk mye pepper for å hoppe på den kontroversielle trenden i Ghost Recon Breakpoint.

LES OGSÅ: Ubisoft jobber angivelig med nytt Prince of Persia og en Immortals Fenyx Rising-oppfølger »

Siste fra forsiden