Ubisoft importerer gateracingspill

Det japanske Xbox 360-spillet Import Tuner Challenge får en europeisk utgivelse, takket være Ubisoft.

Import Tuner Challenge, fra japanske Genki, beskrives som et autentisk racingspill der vi får ta del i gateracingmiljøet i Tokyo. Et av de viktigste punktene på skrytelisten er de mange kombinasjonsmulighetene spillet gir i forhold til utstyr og konfigurasjoner, og det fortelles at vi får over fem millioner kombinasjonsmuligheter, noe som skulle sikre at de individuelle bilene blir rimelig unike.

Ellers fortelles det at handlingen foregår på ekte veier og gater i Tokyo, og alle de hotteste sportsbilene har blitt lisensiert for bruk i spillet. Dessuten får vi konseptbiler og ekstradeler fra de mest populære fabrikantene (her nevnes alt fra "aero kits" fra Mazdaspeed, C-West og Veilside til racingseter fra Recaro og Bride).

De ulike delene kan dessuten konfigureres slik at de passer best mulig til de individuelle løpene. Totalt får vi over 400 unike motstandere å bryne oss på, og alle har egne styrker, svakheter og biler. Selvfølgelig får vi også mulighet for litt flerspilleraction over Xbox Live. Den europeiske lanseringen finner sted til høsten.

Siste fra forsiden