Ubisoft kunngjør Assassin's Creed for 360

Denne nyheten vil nok glede mange 360-eiere: Ubisoft har kommet med en offisiell kunngjøring av Assassin's Creed for Xbox 360.

Dagen etter at Ubisoft innrømmet at Assassin's Creed kom til PC, har de kommet med en offisiell kunngjøring om at spillet også lanseres til Xbox 360. Assassin's Creed til kommer samtidig til PS3 og Xbox 360, og lanseringen av begge disse versjonene vil finne sted tidlig neste år. Når PC-versjonen kommer har de ikke sagt noe om.

Slik ser Xbox 360-versjonen ut

Assassin's Creed har allerede fått mye oppmerksomhet, og de som har sett spillet virker svært imponert. Spillet foregår i 1191, midt i det tredje korstoget, hvor kristne europeiske riddere dro ned til Arabia for å krige mot de muslimske rikene som hadde kontroll over dagens Israel. Som medlem av et hemmelig brorskap, er målet ditt å stoppe krigføringen ved hjelp av alle tilgjengelige midler.

Mye av gameplayet foregår i tett befolkede områder, og hvordan dette påvirker handlingen er ofte avhengig av hvordan du oppfører deg. Om du presser deg brutalt frem gjennom folkemengdene, kan du regne med at folk blir sure, og de kan til og med finne på å prøve å hindre deg i å komme frem.

Vi loves også total frihet til å oppnå målene våre akkurat slik vi ønsker det. Ubisoft forteller at vi virkelig må sette oss inn i rollen som snikmorder - angrepene må planlegges nøye, og så utføres uten nåde. En annen spennende sak er at spillet kommer med en rekke oppdrag for kooperativt spill, hvor to spillere kan samarbeide. Mer informasjon om Assassin's Creed finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden