Ubisoft lader opp til jul med stort gavedryss

Utvikleren gir bort en haug med presanger i løpet av de neste 30 dagene.

Ubisoft

Siden juni i år, da Ubisoft sparket i gang sitt eget 30-årsjubileum, har utvikleren vært i det gavmilde hjørnet. Hver måned har spillere kunnet laste ned et spill helt gratis, og vi har fått godbiter som Rayman: Origins, Beyond Good & Evil og Far Cry 3: Blood Dragon.

Med kun én måned igjen av feiringene åpnes nå gavesekken på vidt gap, og fra 24. november til 23. desember vil utvikleren gi bort nye presanger hver dag:

Ubisoft begynner julefeiringen litt tidlig i år.
Ubisoft

– Dette året feirer vi ikke bare den kommende høytiden, men også Ubisofts 30-årsjubileum. Det er derfor vi gir litt tilbake til dere, våre fantastiske fans, med vår «30 Days of Giveaways»-kampanje. Det er vår måte å si takk for 30 vidunderlige år med spilling, skriver Ubisoft.

Lover både spill og annet

Blant gavene loves vi spill som Rayman Classic til mobil, men også julepynt og helt nye spill fra Ubisoft-katalogen. De nyeste titlene vil riktignok kun deles ut i partier på 300, så på disse dagene blir det førstemann til mølla, forteller Ubisoft.

Alt du må gjøre for å sikre deg en del av gavedrysset er å logge deg inn på Ubisofts nettsider, og deretter sjekke innom hver dag for å få med deg det nyeste tilbudet.

Du kan fortsatt få Far Cry 3: Blood Dragon gratis.
Ubisofts gratisspill for november er fortsatt tilgjengelig »

Siste fra forsiden