Ubisoft med jordskjelvspill

Ubisoft-sjef Yves Guillemot har røpet at selskapet jobber med et overlevelsesspill som heter Alive.

Den første informasjonen om Alive stammer fra en artikkel om jenter og spill på The Herald Tribune. Her forteller Mathilde Abgrall, en 24-årig spiller og trener for det profesjonelle jentelaget Frag Dolls at jenter ønsker spill med gode historier og scenarier, og at de ønsker spillfigurer de kan identifisere seg med - figurer som er mer som ekte mennesker enn de karikerte spillheltene og heltinnene vi er vant med.

Som et slags svar på dette, forteller Ubisoft-sjef Yves Guillemot at selskapet jobber med et spill som heter Alive. Her må en gruppe overlevende etter et jordskjelv stole på hverandre og instinktene sine for å holde seg i live. Guillemot forteller at mens spillet er actionfylt, er fokuset mer på drama, med livaktige figurer og større dybde. Spillet handler om å overleve, og for å overleve må du gjøre mer enn å skyte ting, forteller Ubisoft-sjefen.

Alive skal visstnok lanseres til neste år, og for øyeblikket er dette alt vi har av informasjon om spillet. Hvilke plattformer det kommer til vet vi heller ikke. Konseptet høres imidlertid svært spennende ut, så vi vil selvsagt være på pletten med ny informasjon så snart vi hører noe om dette prosjektet.

Siste fra forsiden