Ubisoft satser på ski og snowboard

Steep lar deg sette utfor Mont Blanc.

Skjermdump fra Youtube.

Tradisjonen tro avsluttet Ubisoft sin E3-konferanse med å avsløre et helt nytt spill vi ikke har sett noe til tidligere.

I år satser Ubisoft på ekstremsport i Alpene. Steep er navnet på spillet som lar spillerne sette utfor bratte fjellskråninger å gjøre halsbrekkende triks og stunts.

Det går unna nedover Mont Blanc.
Skjermdump fra Youtube.

Ski og brett

Det er Ubisoft Annecy som står bak utviklingen av det kommende ekstremsportspillet.

Repriser fra alle vinkler.
Skjermdump fra Youtube.

Som så mange Ubisoft-spill de siste årene, er sosial spilling en sentral del av Steep. Langs fjellsidene kan du finne utfordringer av forskjellige sorter. Mens du manøvrer deg rundt på fjellene i Alpene vil du møte andre spillere du kan utfordre til for eksempel et kappløp fra A til B.

Paragliding over Alpene ser jo faktisk ganske fredfullt ut.
Skjermdump fra Youtube.

Det legges til rette for sosial cruising nedover fjellsiden. På enten ski, brett eller i en paraglider kan du sammen med venner og ukjente suse nedover og finne de heftigste hoppene.

Linjene du finner og skaper lagres så du kan se opp igjen triksene du gjorde, eller gjenoppleve et stygt fall. Reprisene kan sees i alle kameravinkler og fra perspektivene til alle du kjørte med.

Å reise rundt i Alpene er gjort i en håndvending. Med et trykk åpner du «Mountain View» som gir deg oversikt over alle de tilgjengelige områdene i fjellkjeden. Derfra kan du enkelt velge hvor du skal settes av, og sette utfor.

Spillet skal lanseres på tampen av året, så om det blir lite snø i år kan vi i det minste få svingt oss i digital nysnø. Steep lanseres til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Se sju minutter fra Steep i videovinduet under.

Få med deg alle nyhetene fra E3 2016 »

Les også
Anmeldelse: Steep

Siste fra forsiden