Starlink: Battle for Atlas

Ubisoft stopper produksjonen av Starlink: Battle for Atlas-leker

Svake salgstall har endret utviklerens planer, men nytt innhold er fortsatt på vei.

Ubisoft

16. oktober 2018 rullet Ubisoft ut sin variant av toys to life-konseptet, Starlink: Battle for Atlas. Til tross for at lignende spill som Disney Infinity og Lego Dimensions allerede hadde gått dukken, trodde utvikleren tilsynelatende at spillet kunne få til det konkurrentene ikke klarte. Men sånn har det altså ikke gått.

Ubisoft hadde stor tro på Starlink, men salgstallene har ikke møtt utviklerens forventninger.
Ubisoft

I en melding via sine nettsider forteller Ubisoft at videre produksjon av leker for Starlink: Battle for Atlas er stanset. Spillet har ikke oppnådd ønskede resultater, og dermed blir det ingen flere romskip, figurer eller utstyrsdeler.

– Til tross for all støtten fra våre spillere, har salgstallene for Starlink: Battle for Atlas falt under våre forventninger. Som en konsekvens besluttet vi nylig å ikke slippe flere fysiske leker for vårens oppdatering eller i fremtiden, forklarer utviklerteamet.

Får likevel nytt innhold

Selv om det blir slutt på lekene, håper Ubisoft fortsatt å holde liv i spillet en stund til. Utvikleren jobber nå med den hittil største oppdateringen for spillet, med nye digitale skip, piloter og våpen for spillere å samle.

Videre loves spillere en bunke med gratis innhold, som for eksempel nye oppdrag, utfordringer og aktiviteter som vil dukke opp rundt omkring i spillet. Den neste store oppdateringen vil slippes en gang i april, med blant annet et nytt Star Fox-oppdrag for Nintendo Switch-versjonen.

Nintendo har enda ikke gitt opp sine pappleker.
Nå skal selskapet kombinere Nintendo Labo med virtuell virkelighet »

Siste fra forsiden