Lost Judgement

Uenighet om en PC-versjon for Lost Judgement kan bety slutten for serien

Talentbyrået bak spillets hovedrolleinnhaver sier nei.

Sega

Lost Judgement – oppfølgeren til Yakuza-sidespranget Judgement – skal lanseres 24. september i år. Etter forgjengerens positive mottakelse er det knyttet store forventninger til spillet, men uansett hvor bra det går kan det ende opp med å bli det siste i serien.

Takuya Kimura, tidligere stjerne fra boybandet SMAP, spiller hovedrollen i Judgement-serien.
Sega

Som nettstedet Nikkan Taishu rapporterer (via Reddit) pågår det nemlig en krangel om Judgement-seriens fremtid. Utvikler Sega vil nemlig at serien skal gis ut på Steam, mens talentbyrået bak hovedrolleinnehaver Takuya Kimura sier nei.

Akkurat hva byrået – kalt Johnny's & Associates – har imot en PC-versjon kommer ikke klart frem i artikkelen. Det spekuleres imidlertid i at byrået ikke vil at folk skal ha muligheten til å lage modifikasjoner av spillet – noe som kan gjøre det vanskelig for Johnny's å kontrollere måten Kimura blir presentert på.

Se den nyeste traileren for Lost Judgement. (Video: PlayStation)

Ifølge Taishu-rapporten er Sega fast bestemt på å satse på Steam, og uten en PC-versjon ønsker ikke utvikleren å gå videre med serien. Partene skal ha prøvd å komme til enighet, men foreløpig er ingen ny avtale nådd.

Kimura selv skal visstnok være veldig glad i rollen som Judgement-protagonist Takayuki Yagami. Hvorvidt han får fortsette ser imidlertid ut til å komme an på om han enten kan overtale Johnny's eller finne en annen vei ut av situasjonen.

Lost Judgement kommer til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S. En versjon for PC ble opprinnelig kunngjort sammen med de øvrige plattformene, men denne har siden forsvunnet fra spillets nettside.

Vi likte det forrige Yakuza-spillet svært godt.
Les vår anmeldelse av Yakuza: Like a Dragon »

Siste fra forsiden